Статті

Класифікація кутів розсіювання світла

Класифікація кутів розсіювання світла

Кут розсіювання світла - це кут між напрямком руху частинки до акту розсіювання й напрямком руху цієї частинки. Тому його також називають кутом розбіжності та кутом огляду. 

Світлодіодні світильники як джерела прямого світлорозподілу освітлюють простір перед собою. Вбудована оптика і рефлектори регулюють кут світлового потоку. Світловий промінь, падаючи на поверхню, утворює коло. У центрі його – найбільша інтенсивність світлового потоку. 
Нормативи освітленості приміщення

Нормативи освітленості приміщення

Один з інструментів побудови грамотної схеми освітлення. За підсумками її реалізації всі джерела світла розподіляються у просторі оптимальним чином, створюючи максимально комфортні умови для проживання та вирішення повсякденних завдань
Важливість зовнішнього освітлення для Вашої оселі

Важливість зовнішнього освітлення для Вашої оселі

Грамотно продумане зовнішнє освітлення здатне ефективно справлятися з рішенням відразу декількох завдань.
По-перше, воно дозволяє легко орієнтуватися в саду або на присадибній ділянці в темний час доби.
По-друге, вуличне освітлення відіграє важливу роль у забезпеченні захисту території від несанкціонованого
проникнення. Нарешті, воно виконує і декоративні функції, дозволяючи акцентувати увагу стороннього спостерігача на якихось оригінальних рішеннях в ландшафтному дизайні і приховувати ті чи інші недоліки.

ЧОМУ ВАРТО ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ ВІД SKARLAT?

  • Поради від наших експертів
  • На пошту вам будуть приходити повідомлення про оновлення в нашому блозі. Ми пишемо про висвітлення: типах світових рішень, варіантах їх інтеграції в інтер'єр і строгих табу для дизайнерів. Читайте і залишайтеся завжди в темі!

  • Особисті запрошення

    Наша команда часто є організатором різних заходів, відвідує виставки, а також бере в них участь. Хочете познайомитися з нашою командою особисто? Потрібна консультація? Цікаво подивитися різні зразки товару? Підписуйтесь - і ми будемо єднатися вам про всіх наступних рандеву.

  • Можливість отримати друкований каталог
  • При підписці ви отримаєте в подарунок наш новий каталог в друкованому вигляді. Електронну версію завжди можна знайти на сайті!